Wachtwoord en Code Hulp

Login Form


Veel mensen hebben in de afgelopen anderhalf jaar een KingDian SSD gekocht via Aliexpress, Ebay, DealExtreme of lokale verkoper. In het begin werken deze SSD's prima maar helaas na verloop van tijd stoppen ze er mee of worden ze door de computer van de eene op de andere dag niet meer herkend. Het lijkt dan alsof de SSD echt stuk is. Wij liepen ook tegen dit probleem aan met onze (dachten wij goedkoop aangeschafte) SSD's voor gebruik als externe USB opslag. Zo'n SSD kun je immers laten vallen enz. zonder dat je het risico loopt dat je ineens niet meer bij je bestanden kan. Maar waren deze SSD's die het opeens niet meer deden wel echt kapot vroegen we ons af en hoe zou dat dan zomaar gebeurd kunnen zijn? Gelukkig is het niet zo dat ze kapot zijn en zijn ze nog te redden. Helaas kunnen niet altijd de bestanden worden terug gehaald maar is de SSD's na reparatie wel weer bruikbaar.

Voor ons was het na het "overlijden" van onze 5de KingDian 480GB SSD een uitdaging geworden om een oplossing voor dit probleem te zoeken iets wat na flink wat uren zoeken gelukt is. De reparatie is geen makkelijk process waarvoor je even aan handleiding schrijft en die online zet. Er is speciale hardware en software nodig om de SSD's te herstellen. Vanaf nu bieden wij deze oplossing als service aan op basis van No Cure No Pay (m.u.v. Verzendkosten). Lukt het niet dan kost het buiten de verzendkosten voor retour sturen van de SSD dus niets, lukt het wel dan vragen wij een standaard vergoeding van 30 euro per gerepareerde SSD (exc. verzendkosten).

Het versturen van de SSD's kan als brievenbus post dus de kosten zijn gelukkig beperkt tot een paar euro.

Heb je een of meerdere SSD's die je wil laten repareren neem dan even contact met ons op via het contact formulier op deze site.

 

 

KingDian SSD S280-480GB, S280-240GB, S280-120GB, S400-120GB, S200-60GB enz..